Om Nielstrup Forsamlingshus

Nielstrup Forsamlingshus er det lokale forsamlingshus i området med plads til 120 siddende gæster. Forsamlingshuset drives på frivillig basis, og benyttes bl.a. til udlejning, fastelavnsfester, juletræsarrangementer, dilletantforestillinger, fællesspisning, borgermøder, ungdoms- og børnediskotek og mange andre fælles arrangementer og aktiviteter for byens borgere.
 

Sale

Nielstrup Forsamlingshus består af 2 sale: en stor og en lille. I den store sal kan der dækkes op til 120 siddende gæster. I den store sal er der også en stor scene, med nedgang til begge sider af scenen, den kan bruges til f.eks. bands eller teater. I den lille sal kan der dækkes op til 20-30 siddende gæster. Den lille sal bliver brugt til div. Møder og til fester bliver den ofte brugt til buffet plads.

Køkkenforhold

Køkkenet er netop totalrenoveret. Køkkenet har industriovn, industriopvaskemaskine- og kaffemaskiner, stor køleskab og fryseskab. NB! Køkken personale kan anvises. Kontakt Mona Poulsen på 28264923 eller monaqpoulsen@gmail.com

Toiletforhold

Der er dame- og herre toiletter i kælderplan, samt et flot kørestolsvenligt toilet i stueplan. Toilettet rummer også pusleplads.

Parkeringsforhold

Der er plads til ca. 30 biler

Andet

Der er indkøbt en kørestolsrampe, så det er nemt at komme ind i Forsamlingshuset for kørestolsbrugere. Legepladsen har fået en make over, så der er fin plads til både boldspil og leg. Der kan følges med på legepladsen, fra den nye udendørs terrasse.