Huset

Nielstrup Forsamlingshus er det lokale forsamlingshus i området med plads til 120 siddende gæster. Forsamlingshuset drives på frivillig basis, og benyttes bl.a. til udlejning, fastelavnsfester, juletræsarrangementer, dilletantforestillinger, fællesspisning, borgermøder, ungdoms- og børnediskotek og mange andre fælles arrangementer og aktiviteter for byens borgere.

Sale
Nielstrup Forsamlingshus består af 2 sale: en stor og en lille. I den store sal kan der dækkes op til 120 siddende gæster. I den store sal er der også en stor scene, med nedgang til begge sider af scenen, den kan bruges til f.eks. bands eller teater. I den lille sal kan der dækkes op til 20-30 siddende gæster. Den lille sal bliver brugt til div. Møder og til fester bliver den ofte brugt til buffet plads.

Køkkenforhold
Køkkenet er netop totalrenoveret. Køkkenet har industriovn, industriopvaskemaskine- og kaffemaskiner, stor køleskab og fryseskab.
NB! Køkken personale kan anvises. Kontakt Mona Poulsen på 28264923 eller monaqpoulsen@gmail.com

Toiletforhold
Der er dame- og herre toiletter i kælderplan, samt et flot kørestolsvenligt toilet i stueplan. Toilettet rummer også pusleplads.

Parkeringsforhold
Der er plads til ca. 30 biler

Andet
Der er indkøbt en kørestolsrampe, så det er nemt at komme ind i Forsamlingshuset for kørestolsbrugere.
Legepladsen har fået en make over, så der er fin plads til både boldspil og leg. Der kan følges med på legepladsen, fra den nye udendørs terrasse.

Der er nu mulighed for at leje duge til din næste fest. 
Råhvide lærredsduge, eller velour duge i rød, lime grøn eller hvid.